Back

Срещи през месец юни

Както повечето от Вас знаят,”Подкрепа за раждане във Варна” организира месечни срещи, чиято цел е в неформална обстановка да обменяме идеи и информация за раждането, да се подкрепяме една друга, да се посмеем, а може би и да създадем приятелства. В приятна атмосфера и на чаша освежаваща напитка обсъждаме определен аспект на раждането, като всяка от присъстващите може спокойно да сподели своя опит и зададе въпросите си.

Този месец месечните срещи ще бъдат две – компенсация на месец май, когато се наложи да пропуснем обичайното си събиране.

Първата среща ще е на 11 юни, понеделник, от 10:30 до 12 часа в Социалната чайна, а темата ще е “Как да увеличим шансовете си за естествено раждане и ВБАК”. Моля запишете се за участие във Фейсбук събитието или по телефона (0885 210 764, Йоанна Рачовска).

Темата на втората среща, която ще бъде на 20 юни от 10 часа в Морската градина, е “Нормалният ход на раждането – какво да очакваме”. Тук можете да заявите участие в събитието, което НЯМА да е обичайната лекция, както вероятно се досещате 🙂 Ако предпочитате, можете да се свържете с мен по телефона (0885 210 764, Йоанна Рачовска) или да потвърдите участието си с лично съобщение до “Подкрепа за раждане във Варна”.

Срещите са безплатни. Социалната чайна подкрепя каузата и ни предоставя приятно и спокойно място за срещи. Ние от своя страна, доколкото имаме възможност, също можем да ги подкрепим и да им благодарим, например като пием от техния ароматен чай или освежаващо кафе, или направим дарение според възможностите си.

Всяка следваща среща се обявява тук и във Фейсбук страницата на „Подкрепа за раждане във Варна“.

Заповядайте и в групата “Подкрепа за раждане във Варна”, където продължаваме дискусията от разстояние.

 

 

Leave A Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *