Back

Разкажи ми за раждането – среща за месец септември

Ако обичате да четете или слушате истории за раждането или пък искате да разказвате своята, ако се подготвяте за естествено раждане и имате нужда от емоционална подкрепа, това събитие е за вас!
Една от инициативите на “Подкрепа за раждане във Варна” са безплатните месечни срещи. Този месец ще споделяме лични истории и ще говорим какво можем да направим, за да имаме мечтаното раждане.

По време на нашите срещи за подкрепа Вие не сте просто публика, а важна част от дискусията. Обстановката както обикновено ще е приятелска и неформална. Всеки е добре дошъл да се включи и да сподели опит. Можете да се запишете за участие тук или на 0885 210 764, Йоанна.

Модератор на срещата съм аз, Йоанна Рачовска, основател на “Подкрепа за раждане във Варна”, дула и инструктор по подготовка за раждане в процес на сертификация към Childbirth International, майка на 3 деца, едно от които родено естестествено след 2 секцио.

Няма такса за участие, но сте повече от добре дошли да подпомогнете каузата на Социалната чайна като пиете чаша ароматна напитка или направите дарение според възожностите си.

По време на събитието важат правилата, обявени в групата “Раждане във Варна”: https://www.facebook.com/groups/VarnaBirthSupport/

Бебета и малки деца са добре дошли на срещата.

За контакт: 0885 210 764

Leave A Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *