Back

Нова услуга: виртуална подкрепа

Здравейте!

От тази година включвам и “Виртуална дула” в пакета услуги, които предлагам.

Какво представлява виртуалната дула подкрепа?

Най-общо, 2 видео срещи подкрепа преди раждането, изготвяне на план за раждането, подкрепа по чат в периода до раждането ако имате допълнителни въпроси, неограничена подкрепа по време на самото раждане, още 1 видео среща с продължителност 1 час и подкрепа по чат до 14тия ден.

Обикновено избирате своята дула и се срещате с нея преди раждането; този път тази среща ще е виртуална: по телефон, скайп, месинджър или друга удобна за Вас платформа. Ще направим 2 срещи по 1 час. По време на тези срещи ще Ви помогна да изготвите своя план за раждането и ще обсъдим всякакви въпроси, които Ви интересуват във връзка с физическата и емоционалната подготовка за посрещане на бебето. Например: етапите на раждането, справяне с болката, водене на трудни разговори в болницата, първите часове с бебето…

Опитът ми е, че след като сме се срещнали един или два пъти, чсто жените имат допълнителни въпроси, тъй като сме обсъждали някои дста нови за тях неща. Затова реших, че е важно да предоставя възможност за продължаваща комуникация с мен по чат. Ще оговарям на въпросите Ви пр първа възможност, за да Ви помогна фа се подготвите възможно най-добре за предстоящото събитие.

Когато започне раждането, аз ще съм на линия в платформата, която предварително сме избрали и ако желаете ще Ви оказвам емоционална подкрепа, ще Ви давам информация и идеи за справяне. Ако има нужда, ще Ви обяснявам какво и защо се случва, какво следва, какво да очаквате… Ще съм на линия през цялото време, докато имате нужда от мен.

След раждането, в избран от Вас момент, ще направим още една виртуална среща в рамките на 1 час, по време на която мога да Ви подкрепя за началото на кърменето, да обсъдим раждането, да поговорим за това, което предстои, или за друго, което имате нужда да обсъдим.

И отново ще съм на линия за въпроси по чат в продължение на 14 дни след раждането, за да имаме възможност да обсъдим възстановяването Ви, както и да проследим началото на кърменето.

Цената на пакет “Виртуална дула” е 80 лева. Преди да започнем работа, ще Ви помоля да попълните кратък въпросник и ще подпишем договор. Плаща се предварително. Ако имате нужда от допълнителни часове преди или след раждането, или искате някаква модификация на пакета, ще обсъдим варианти.

Можете да се свържете с мен тук или на на 0885 210 764.

Leave A Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *